ROĐENDAONICA LOL, ZEMUN

Proslava rođendana u jednoj od dve rođendaonice

AKCIJA: Cena proslave rođendana već od 15.000 rsd.

Kod nas možete prirediti i nezaboravnu rođendansku proslavu za vaše mališane, u jednoj od DVE rođendaonice:

Igraonica LOL je igraonica i rođendaonica u Zemun parku, koja vam garantuje dobru zabavu i rođendane za pamćenje.

Ideja nam je da u predivnom, savršeno bezbednom ambijentu naše igraonice, sa jedinstvenim sadržajima koji su u skladu sa najvišim svetskim standardima, prijatnim i nasmejanim osobljem, omogućimo nezaboravne trenutke za naše najmlađe i najslađe. Puno ideja i profesionalna organizacija rođendana čine nas posebnim, jer smo sigurni da pravimo najlepše rođendane u gradu.

Dragi roditelji, LOL igraonica Vam je pripremila više različitih rođendaonica od kojih, u dogovoru sa vašim mališanom, možete odabrati onu koja vam se najviše dopada, ili iznenadite vaše dete i poklonite mu rođendan koji će dugo pamtiti. Neka vaše dete uživa u proslavi rođendana iz svoje mašte. Bilo da vaš mezimac rođendan proslavlja samo sa najboljim prijateljima ili je pozvano celo odeljenje, LOL tim će se pobrinuti da vaš rođendan bude poseban i naročito zabavan.

Za naše raspevane drugare pripremili smo DISKO KARAOKE rođendaonicu. Deca koja vole da pevaju poželeće da svoj rođendan proslave baš ovde. Apstraktna tema u disko karaokama vodi u svet zabave. Odlično ozvučenje, bežični mikrofoni, pesme po izboru slavljenika i drugara, sjajno oslikan ambijent diskoteke, šareni baloni, učiniće rođendan zabavnim, a decu srećnom jer su se provela kao nikada do sad.

Zaljubljenici u šareni svet morskih dubina neće odoleti druženju i proslavi rođendana sa ribicama, velikim hobotnicama, koralima, morskim zvezdicama. Morski svet pobuđuje u deci posebno vedro raspoloženje. Zaronimo i otkrijmo pod talasima čudesan morski svet u rođendaonici OKEAN.

rodjendaonica-zemun