Dečiji svet igraonica

na 180m² i predstavlja nezaboravnu avanturu za naše najmlađe drugare.


 

Dobrodošli u Dečiji svet jedinstvene LOL igraonice u Zemun parku. Dečiji svet se prostire na 180m² i predstavlja nezaboravnu avanturu za naše najmlađe drugare.

Dečiji svet LOL igraonice sastoji se od 3D lavirinta na tri nivoa, sa tapaciranim delovima za bezbednu igru vašeg deteta. Dečiji svet poseduje i veliki vulkan, visine 4m. Najveći vulkan predstavlja pravi izazov za male avanturiste. Uz njega mogu da se penju i spuštaju, ostvarujući najuzbudljiviju avanturu iz svoje mašte.

Igraonica LOL lavirint  Lavirint počinje iz našeg magičnog drveta koji predstavlja maštoviti kutak za najmljađe, osim čarobnog stabla gde deca mogu da se sakriju, postoji i veliki bazen sa lopticama gde i odrasli često zarone. Putovanje kroz lavirint se nastavlja uz bezbroj prepreka poput kaskada, valjka, lijana, preko mrežastog mosta do raznih tobogana uz različite stepenice možete brže ili sporije da se krećete kroz tri sprata našeg lavirinta.

Igraonica Dečiji svet poseduje i veliki vulkan.
  Vulkan podstiče dečiju koordinaciju pokreta kao i ravnotežu. Penjete sa spoljne strane vulkana i za to su Vam neophodne čvrste ruke i velika želja za uspehom, na taj način kod dece podstičeno upornost iako više puta padnu cilj je doći do vrha vulkana. Za one koji ne žele da se penju putem konopca postoje i merdevine koje predstavljaju lakši način penjanja. Nekada je deci bilo normalno da se penju uz i niz meredevine, dok danas je to retkost i zato mi kroz ovaj kreativni vulkan nesvesno podstičemo dečiju kordinaciju i maštovitost.Naš veliki vulkan razvija i mnoštvo sinapsi kod dece jer deca moraju na brz način odlučiti kako i gde staviti nogu, kako se popeti, kako osvojiti zadati vrh.
Naša igroanica LOL privlači sve mališane, prva asocijacia kada vide vulkan i lavirint je da li ja ovo mogu, gde treba da uđem, a gde je ovde izlaz. Boje našeg prostora i raznolikost sadržaja su sigurnost da će te opet biti naši gosti.

#1 najveća igraonica u Beogradu Vam garantuje:

A za roditelje….Opuštanje je zagarantovano. 😉