Dečiji svet igraonica

na 180m² i predstavlja nezaboravnu avanturu za naše najmlađe drugare.


 

tobogani za najmladje lol igraonicaDobrodošli u Dečiji svet jedinstvene LOL igraonice u Zemun parku. Dečiji svet se prostire na 180m² i predstavlja nezaboravnu avanturu za naše najmlađe drugare.

Dečiji svet LOL igraonice sastoji se od 3D lavirinta na tri nivoa, sa tapaciranim delovima za bezbednu igru vašeg deteta. Dečiji svet poseduje i tobogan na naduvanje sa prostorom za slobodno igranje mališana, za razvoj mašte, koordinacije, motorike.

  Lavirint počinje iz našeg magičnog drveta koji predstavlja maštoviti kutak za najmljađe, osim čarobnog stabla gde deca mogu da se sakriju, postoji i veliki bazen sa lopticama gde i odrasli često zarone. Putovanje kroz lavirint se nastavlja uz bezbroj prepreka poput kaskada, valjka, lijana, preko mrežastog mosta do raznih tobogana uz različite stepenice možete brže ili sporije da se krećete kroz tri sprata našeg lavirinta.

Naša igroanica LOL privlači sve mališane, prva asocijacia kada vide lavirint je da li ja ovo mogu, gde treba da uđem, a gde je ovde izlaz. Boje našeg prostora i raznolikost sadržaja su sigurnost da će te opet biti naši gosti.

#1 najveća igraonica u Beogradu Vam garantuje:

A za roditelje….Opuštanje je zagarantovano. 😉