Igraonica LOL Beograd
Zemun Park

Beograd je grad koji ima najviše igraonica u Srbiji. Kako izabrati pravu igraonicu, da li igraonica ispunjava sve uslove za Kovid režim, samo su neka od pitanja koja postavljamo kada smo u nedoumici prilikom organizovanja rodjendana.

LoL igraonica je NAJVEĆA IGRAONICA U BEOGRADU, prostire se na 2000m kvadratnih, tako da ispunjava sve uslove prosalava rodjendana. Pored velike igraonice koja je sastavljena iz nekoliko celina poseduje i odvojene delove. Za svaku proslavu rođendana dobijate:

  SVOJ PROSTOR ZA ODRASLE + SVOJ PROSTOR ZA DECU + SVOJU TERASU (BAŠTU) 

Dobrodošli u igraonicu LOL koja se nalazi u okviru Zemun Parka.

Nova jedinstvena igraonica – rođendaonica nalazi se u Zemun parku i prostire se na 2000 m². Prostor je opremljen luksuzno i moderno, sa atrakcijama u skladu sa poslednjim svetskim trendovima.

U našoj igraonici mogu se zabaviti i uživati deca uzrasta od 1. do 15. godine. Veliku pažnju posvetili smo bezbednosti i udobnosti naših mališana.

Igraonica za odrasle je namenjena svim generacijama. Probudite onaj dečiji takmičarski duh u sebi i zabavite se kao nikada do sad. U prvom delu igraonice nalazi se kafić za mame, tate, bake, deke, tetke, gde mogu uživati u prijatnoj atmosferi uz omiljeno piće, a istovremeno posmatrati igru vašeg deteta. Pušačima je namenjena posebna pušačka zona na našoj terasi.

✅ ROĐENDAN NA TRAMBOLINAMA


 

Rođendan na trambolinama u najvećoj SKAKAONICI u Beogradu je jedinstven doživljaj. Dokazano je da skakanjem na trambolinama podstičete sva čula (čulo vida, čulo sluha i čulo dodira), a pritom morate unapred razmišljati o svakom doskoku u narednom koraku.

Fitnes na trambolinama je svetski hit. Iako skakanje na trambolinam deluje lako, dokazano je da skaknjem na trambolinama se troši 310kal za pola sata skakanja. Moramo biti oprezni jer skakanjem na trambolinama moramo paziti na dobre doskoke.

Fizička distanca izmedju polja na trambolinama je preko 2m tako da sigurnost skakanja u LOL igraonici je uvek prisutna.

✅ 4 JEDINSTVENA TOBOGANA PO SVOJOJ VELIČINI


 

Igraonica  LOL pored prve skakaonice u Beogradu poseduje i velike tobogane koji su prilagodjeni svim generacijama. Tobogan sa gumama uvek dostupan, krivudavi ili naš brzi tobogan stvar je samo Vašeg izbora.

  • Proslavu sportskog rodjendana u LOL igraonici upotpunjuje košarkaški teren i šut trojki, kao i fudbalski teren za sve male a i velike fudbalere. Tate i sinovi oformite Vaš tim i čekamo rezultate.
  • A za one najmladje veliki lavirint na tri sprata uz male prepreke čekamo najbolje rezultate.

Probudite sportski duh u Vašem detetu i napravite nesvakidašnji rodjendan uz poštovanje svih mera bezbednosti u najvećoj igraonici u Beogradu.

SADRŽAJI IGRAONICE

Igraonica LOL – Autoput za Novi Sad 124-126, Zemun Park

laser-tag-igraonica-zemun

Igraonica poseduje i laser tag poslednje generacije u areni od 200m 2 . Ova igra je posebna jer se tokom nje mogu zabaviti i deca, iznad 6 godina, i odrasli. U današnjoj eri kompijutera i virtuelnog sveta, laser tag je igra veoma popularna kod dece. Najbitnije je da su deca tokom trajanja igre fizički aktivna i da razvijaju timski duh.

tobogani-igraonica-zemun

Centralni deo igraonice 180 m 2 zauzimaju tobogani. Imamo četiri tobogana jedinstvena po svojoj veličini, i za najhrabrije i za one koji uživaju u spuštanju niz iste sedeći u velikoj gumenoj „ krofni“.

null

Novo, prvi put kod nas, Rainbow net , najpopularnija atrakcija u duginim bojama za naše mališane.

jump-arena-igraonica-zemun

Jump arena prostire se na 190 m² . Sastoji od 20 horizontalnih i pet vertikalnih trambolina. Pored se nalazi veliki bazen sa mekanom i udobnom strunjačom, u koji deca mogu da skaču sa trambolina.

igraonica-zemun,-zemun-park

Buduće fudbalere i košarkaše očekuje veliki teren, sa mekanom podlogom, na kome mogu da vežbaju svoje veštine.

null

Najmlađim drugarima pripremili smo „Dečiji svet“ na 150 m2, koji se sastoji od 3D lavirinta na tri nivoa unikatnog izgleda, sa tapaciranim delovima za sigurnu igru vašeg deteta. U sredini ovog prostora nalazi se tobogan na naduvanje sa prostorom za slobodno igranje mališana, za razvoj mašte, koordinacije, motorike.

Cena dnevne karte: 600 rsd

ROĐENDAONICA LOL, ZEMUN

Proslave rođendana u jednoj od dve rođendaonice

AKCIJA: Cena proslave rođendana već od 18.000 rsd.

Kod nas možete prirediti i nežaboravnu rođendansku proslavu za vaše mališane, u jednoj od DVE rođendaonice:

rodjendaonica-zemun