Laser tag

poslednje generacije u areni od 200m²


 

Laser tag je veoma popularna igra, kako kod dece tako i kod odraslih. Igra je inspirisana filmom „ Zvezdane staze “, iz 1979.godine.

Laser tag igra se odvija u posebno dizajniranim arenama. Arene su osmišljene kao lavirint sa preprekama, uz odgovarajuće osvetljenje. LOL igraonica poseduje laser tag arenu koja se prostire na 220 m2. Takođe u LOL igraonici, laser tag oprema je najnovije generacije. Laser puške funkcionišu tako što se drže isključivo sa obe ruke. Tokom igre nije potrebna nikakva zaštitna oprema, jer je igra potpuno bezbedna i bezbolna. Laseri koje pištolji ispaljuju ne ostavljaju nikakav trag na odeći.
U LOL igraonici laser tag se može igrati u dva tima. Svaki tim ima svoju boju puške (crvena i zelena). Kada je protivnik pogođen, njegova puška će postati bela na 5 sekundi, i za to vreme protivnik koji je pogođen ne može da puca.

Dobra strana ove igre je to što niko ne ispada iz igre, već se na kraju, na osnovu bodova, proglašava pobednik. Kompijuter beleži svaki pogodak, tako da igrači u svakom trenutku mogu videti koliko su poena osvojili.

Tokom igre učesnici su non stop fizički aktivni i razvijaju timski duh. Laser tag je igra za uzrast od 6 do 66 godina. Ova igra je posebna jer se tokom nje mogu zabaviti i deca, iznad 6 godina, i odrasli. U današnjoj eri kompijutera i virtuelnog sveta, laser tag je igra veoma popularna kod dece. Najbitnije je da su deca tokom trajanja igre fizički aktivna i da razvijaju timski duh.

Okupite ekipu, osmislite strategiju, slušajte jedni druge, i pravac u najveću LOL igraonicu u Zemunu i Novom Beogradu, da ostvarite pobedu u laser tag areni. Vidimo se!


 

LASER TAG uz rođendan je doplata 6.000 rsd, za 20 minuta igranja
MAXIMUM 16 igrača po JEDNOJ igri

*Napomena: Cena za sve rodjendaonice je ista.
Svi sadržaji igraonice su uključeni u cenu, sem LASER TAG-a.

Laser tag igra je dodatna aktivnost uz rodjendaonicu i proslavu rodjendana,
nije prostor za samu proslavu rođendana.