Novo u LOL igraonici – GOOD MOOD BOOTH ogledalo

„Ispoziraj, slikaj se, izaberi efekat, zabavi se!“


 

Ogledala imaju značajnu ulogu u razvoju deteta. Gledajući se u ogledalo dete upoznaje svoje telo, razlike između sebe i drugara, razlike između dečaka i devojčica. Deca već sa 12 meseci imaju prve reakcije na svoj lik u ogledalu. Obično je to čuđenje, ali kasnije je to osmeh. Deca u toj dobi pokušavaju da svoj lik u ogledalu dodirnu, uhvate, poljube. To nije ništa loše, to je samo jedna faza odrastanja.

Dešava se da dete napravi i svoje prve korake ispred ogledala. Bilo bi dobro omogućiti deci da ogledalo koriste na pravi način.

Naši dragi prijatelji GOOD MOOD BOOTH  su mislili na naše mališane i na to kako da im odrastanje učine što zanimljivijim, pa su osmislili sjajan sklop lepog i korisnog – unikatno ogledalo. U LOL igraonici mogli ste ih videti 20.04. i 21.04. Ludo smo se zabavljali. Pored dece, ogledalo su koristili i odrasli.

To je jedno zabavno ogledalo, koje omogućava deci da naprave svoju omiljenu pozu, sami ili sa svojim prijateljima, i da se taj njihov odraz u ogledalu pretvori u fotografiju. Ogledalo ima mogućnost fotografisanja, biranja rama, dodavanja raznih smajlija, crtanja, filtera, a kada ste zadovoljni svojom fotografijom, jednim klikom dobićete je kroz nekoliko sekundi, i imate jednu divnu uspomenu.

Good MOOD BOOTH su uvek raspoloženi za vaše rođendane i razne vrste proslava.

„Ispoziraj, slikaj se, izaberi efekat, zabavi se!“