Održan Fifa Gaming Turnir u LOL igraonici

U saradnji sa Zemun parkom i WinWin-om.


 

U današnjoj eri računara i igrica, FIFA je postala jedna od najpopularnijih videoigara. Prvi FIFA serijal napravljen je 1993. godine i od tada su se godinu za godinom nizali novi serijali. Naziv prvog FIFA serijala bio je FIFA INTERNATINAL SOCCER.

Svaki FIFA serijal sastoji se od više liga, i koriste se prava imena klubova, igrača kao i orginalni desovi klubova. Većina roditelja je protiv videoigrica, i potrebno je voditi računa koliko svog vremena dete koristi za iste. Možemo slobodno reći da je jedna od pozitivnih strana ove igrice ta što podstiče decu na sport.

13.aprila 2019. godine u LOL igraonici održan je Fifa Gaming Turnir. Učestvovao je veliki broj takmičara uzrasta od 5 do 15 godina. Većinu takmičara činili su dečaci, ali smo imali i nekoliko devojčica koje su nam pokazale svoje umeće.

Turnir se sastojao od tri faze, i posla svake su proglašeni pobednici.

Lol igraonica imala je tu privilegiju da se turnir održi baš u igronici. Bilo je puno smeha, zabave, takmičarskog duha, kao i podrške. Takmičari su bili dobro raspoloženi, i na kraju svake utakmice čestitali su jedni drugima.
Pobednici su dobili vredne nagrade: Fudbalske lopte iz Magaze, vaučere iz Smokvice, Kotexa i Magaze, majicu/duksericu iz Feedback-a i Takko Fashion-a, ulaznice za LOL igraonicu, Gamepad Marvo, Miš Marvo i Bežični zvučnik iz WinWina.