Da li je to pomodarstvo ili smo i pre znali za slatki sto?


 

Šta je to slatki sto?

Slatki sto je postojao još odavno , nije se zvao slatki sto nego sto sa tortama i slatkišima.
Nekada je „Slatki sto “ predstavljao jedan veliki sto pokriven belim uštirkanim čaršavom na kome je bilo puno lepih domaćih torti koje su mame, strine, tetke, bake spremale i utrkivale se koja će lepšu tortu i ukusniju da napravi. Pored torti stajali su i sitni kolači, razne pite, baklave i ostale slatke đakonije.

Danas „Saltki sto “ ili „Sweet Table” je u stvari “Švedski sto” gde pored slatkiša stoji i pinjata i poneki slaniš kao što su kokice, perece, slani štapići. Pitate se otkud oni na slatkom stolu pa deca ih slatko pojedu, a i lepo mogu da posluže kao osnov dekoracije. Današnji slatki stolovi su tematski. Dete obično izabere neki lik iz crtanog filma i on posluži kao tema za Vaš slatki sto. Slatki sto je mesto gde se svi okupljaju i gde svi žele da se fotografišu . Na stolu centralno mesto zauzima torta oko koje su poređani medenjaci, popsi, krofnice i još raznih slatkiša . Sve u zavisosti od Vaše mašte i Vaše želje.

Slatki sto danas uglavnom rade profesionalci, sve manje mama se odlučuje da same dekorišu slatki sto zbog nedostatka vremena.

 

U rođendaonici LOL možete dobiti sve stručne savete gde po najpovoljnijim cenama možete dobiti Vaš slatki sto iz mašte.

Rođendani iz mašte u LOL igraonici postaju stvarnost.

Pozovite nas i uverite se!